#kırmızıbeyazALS

15.06.2023

 

21 Haziran Dünya ALS Günü TND #kırmızıbeyazALS kampanya duyurusu

 

Değerli Üyemiz,
 
Derneğimiz, 21 Haziran Dünya ALS Günü kapsamında Türkiye genelinde farkındalık oluşturmak amacıyla “ALS'ye Karşı Birlikte" kampanyasını başlatmıştır. Kampanya gelecek hafta (17-25 Haziran) boyunca noroloji.org.tr web sitesi ve TND sosyal medya kanallarından #kırmızıbeyazALS etiketi ile bir akım oluşturarak, çeşitli paylaşımlar yapılmasını kapsamaktadır.
 
"Kırmızı Beyaz" renkleri Challenge kampanyamızda dayanışmanın sembolüdür. Bu meydan okumada, katılımcılar kendilerini kırmızı ve beyaz giysilerle fotoğraflayarak sosyal medyada paylaşabilir. Her fotoğraf, ALS'nin ne olduğu ve nasıl destek olunabileceği hakkında bilgi içermeli ve #kırmızıbeyazALS etiketi ile paylaşılmalı. Tüm üyelerimizden ve takipçilerimizden İnstagram kullanıcıları için @turknorolojidernegi, twitter için @noroloji1992 ve Facebook için @turknorolojiderneği başlık etiketi (hashtag) ile paylaşılmasını rica ederiz.
 
#kırmızıbeyazALS etiketi ve TND sosyal medya hesaplarını işaretleyerek yapacağınız paylaşımlar, kampanyamızın daha çok sayıda kişiye ulaşmasını sağlayacaktır. 
 
Katkılarınızı ve paylaşımlarınızı bekleriz.  
 
Türk Nöroloji Derneği Yönetim Kurulu