Türk Nöroloji Yeterlik Kurulu, Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi ve Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne Akreditasyon Ziyareti gerçekleştirdi.

12.07.2023
Türk Nöroloji Yeterlik Kurulu, Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi ve Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne Nöroloji Uzmanlık Eğitim Programı için Akreditasyon Ziyareti gerçekleştirdi.
 
Türk Nöroloji Yeterlik Kurulu heyeti 05.07.2023’de Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi, Nöroloji Anabilim Dalına Nöroloji uzmanlık eğitimi akreditasyonu değerlendirme ziyareti gerçekleştirdi. Türk Nöroloji Yeterlik Eğitim Kurumları ve Programları Değerlendirme (Akreditasyon) Komisyonu başkanı Prof. Dr. Filiz Koç’un gözlemci olduğu heyetimizde; Prof. Dr. Hadiye Şirin, Prof. Dr. M. Ufuk Aluçlu ve Prof. Dr. Dilek İnce Günal'ın yanı sıra Nöroloji Araştırma Görevlisi temsilcisi Dr. Ezgi Demirel hazır bulundu. 
Bu ziyaretin hemen ardından 06.07.2023 tarihinde, Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Nöroloji Anabilim Dalına nöroloji uzmanlık eğitimi akreditasyonu değerlendirme ziyareti gerçekleştirilmiştir. Bu ziyaret grubunda yine Prof. Dr. Filiz Koç, Prof. Dr. Hadiye Şirin, Prof. Dr. Hakan Kaleağası ve Dr. Ezgi Demirel yer almıştır. 
 
Kurumların akreditasyon değerlendirme süreci devam etmektedir, akredite olan kurumların belgeleri Ulusal Nöroloji Kongresi'nde takdim edilecektir.
 
Türk Nöroloji Yeterlik, eğitim merkezi akreditasyonları çoğalarak devam edecektir. Üyelerimize duyurulur.
 
Türk Nöroloji Derneği 
 
Ankara Üniversitesi Ziyareti
 
Osmangazi Üniversitesi Ziyareti