Yönetim Kurulundan

14.09.2021

YENİ DÖNEME BAŞLARKEN...

 

Türk Nöroloji Derneği’nin Değerli Üyeleri,

 

Pandemi nedeniyle ertelenen derneğimizin genel kurulu, 11 Eylül 2021 Cumartesi günü gerçekleştirildi. Geniş katılımlı ve bizlere yakışan demokratik bir ortamda geçen toplantımız sonucunda yapılan seçimlerde Mehmet Akif Topçuoğlu, Kayıhan Uluç, Nerses Bebek ve Demet Özbabalık  Adapınar yönetim kuruluna tekrar seçildi. Murat Terzi, Ahmet Onur Keskin ve İbrahim Öztura ise yönetim kurulunun yeni üyeleri oldular. Yeni yönetim kurulumuz aynı gece çalışmalarına başlamıştır.

Bu vesile ile önceki dönemde görev alan ve yönetim kurulundaki görevlerini tamamlayan Şerefnur Öztürk, Cavit Boz ve Neşe Çelebisoy'un yaklaşık yarısı pandemi sürecinde geçen bu özverili çalışmaları ve üstün gayretleri hep hatırlanacaktır, kendilerine çok teşekkür ederiz.

Yeni yönetim kurulumuz derneğimizin misyon ve hedefleri bağlamında yüksek sorumluluk ve üstün gayretle çalışma konusunda kararlı olacaktır. Bunu gerçekleştirirken çoğulculuk ve eşitlik ilkelerine bağlı, farklı ortam ve şartlarda çalışan meslektaşlarımızın tamamı ile birlikte ve etik ilkeleri her daim gözeten bir tarzımız olacaktır.

İlk olarak 27 Kasım-2 Aralık tarihleri arasında ana teması ‘Uyku Tıbbı’ olan ulusal kongremizi gerçekleştireceğiz. Kongremizi alışılageldiği zenginlik ve yüksek kalitede, nörolojinin neredeyse bütün alanlarından seçilmiş hem güncel hem de eğitici zengin bir bilimsel içerik ile sunma gayretindeyiz.

Yönetim kurulu olarak hep birlikte, olabildiğince sorunları çözmeyi ve gelişmeye odaklı projelerimizi Cumhuriyetimizin yüzüncü yılında yapılacak ulusal kongredeki seçim gününe kadar hayata geçirmeyi amaçlıyoruz. Bu süreçte yönetim kurulumuzun en önemli desteği ve güvencesi şüphesiz siz meslektaşlarımız olacaksınız. 

 

Her şey çok güzel olacak.

 

M. Akif Topçuoğlu

Yönetim kurulu adına