TND Hemşirelik Kursu Burs Başvuru Koşulları

13.10.2021
Değerli Hemşirelerimiz,
 
Türk Nöroloji Derneği 57. Ulusal Nöroloji Kongresi kapsamında düzenlenecek Hemşirelik Kursu için burs başvurularının değerlendirilmesinde; kurslara fiziki katılım için araştırma bildirisi kabul şartı aranmaktadır. Hemşirelik Kurslarına Online katılım ise başvuru yapan tüm hemşerilerimiz için açık olacaktır. 
 
Kursa fiziki katılım için burs başvurusunda bulunacak hemşirelerden isim soyisim, kurum adı, iletişim bilgisi (tel, e-mail), TC numarası, HES kodu bilgileri ve bildiri kabulü ile birlikte, "hemşirelik kursu fiziki katılım talebi"  başlığıyla [email protected] adresine mail iletmelerini rica ederiz.  Fiziki katılım için hemşire burslarımız kayıt, konaklama (2 gün, double odada 2 kişi) ve 500 TL yol desteği olarak sunulmaktadır. Yol desteği kongre sırasında bilet ibrazı şartı ile Flap Tour deskinden karşılanacaktır. Bu nedenle biletlerinizi muhafaza etmenizi önemle rica ederiz. 
 
Online başvuru için "online hemşirelik kursu" konu başlığı ile [email protected] adresine isim, kurumadı, telefon,  tc no ve e-mail adres bilgisi iletilmesini rica ederiz. Online kayıt için başvuru yapan ve bilgilerini eksiksiz ileten tüm hemşirelere link iletilecektir. 
 
Saygılarımızla,

Türk Nöroloji Derneği Yönetim Kurulu