59. Ulusal Nöroloji Kongresi ve 2023 Çalışma Grubu Toplantıları İhalesi Duyurusu

7.12.2022

59. Ulusal Nöroloji Kongresi ve Çalışma Grubu Toplantıları İhalesi Duyuru

 
Türk Nöroloji Derneği’nin Değerli Çözüm Ortağı Adayları,


Türk Nöroloji Derneği’nin 2023 yılı içerisinde düzenlenecek olan 59. Ulusal Nöroloji Kongresi ve Çalışma Grubu Toplantıları İhalesi'ne göstermiş olduğunuz ilgiden duyduğumuz memnuniyeti paylaşmak isteriz.

17 Aralık 2022 tarihinde, Saat 11.00'de Türk Nöroloji Derneği Çukurambar Ofisi, Kızılırmak Mah. 1446 Cad. No: 12 / 7, Alternatif Plaza, Ankara'da yapılacak “59. Ulusal Nöroloji Kongresi ve Çalışma Grubu Toplantıları” düzenleme hizmeti ihalesi yapılacaktır.


Şartname, taahhütname ve sözleşme metinlerini, Derneğimiz Hukuk Müşaviri Av. Metin Kayaçağlayan tarafından talep eden tüm isteklilerle paylaşacaktır. Müşavirimizin e-posta adresi metin.kayacaglayan@kayacaglayan.av.tr dir.

Teklif zarfları tüm katılımcıların huzurunda, zarfların teslim sırasına uygun olarak tek tek açılacaktır.

Zarflar açıldıktan ve geçerli teklifler belirlenip teklif sahiplerine duyurulduktan sonra, geçerli teklif sahibi firmalar sırayla salona davet edilerek, kendilerinden teklifleri ile ilgili sunum yapmaları istenilecektir. Sunum süresi 10 dakika ile sınırlı tutulacaktır.

Sunumlar tamamlandıktan sonra, ikinci oturuma geçilerek, geçerli teklif sahibi tüm firmalar salona bir kez daha davet edilmek suretiyle nihai teklifleri alınacaktır.

İkinci oturum sonrasında Yönetim Kurulu kararını verecektir. Toplantı tamamlandıktan sonra 5 iş günü içerisinde ihaleyi kazanan Firma’nın yetkili temsilcisi Sözleşmeyi imzalamak ve teminat mektubunu sunmak üzere davet edilecektir.

Saygılarımızla,

Türk Nöroloji Derneği Yönetim Kurulu