Dr. Füsun Sayek Tıp Eğitimi Buluşması - V, 21 Mart 2015

5.03.2015

Dr. Füsun Sayek Tıp Eğitimi Buluşması - V, 21 Mart 2015 Cumartesi günü Ankara’da “Türkiye’de 25. Yılında Sürekli Tıp Eğitimi – Sürekli Mesleki Gelişim - Geleceğe Bakış” teması ile yapılacak.
Buluşma, konunun özellikle “Sürekli Mesleki Gelişim” boyutu ile tartışılması, deneyimlerin paylaşılması ve bir “Kararlılık Bildirgesi” çıkarmak üzere düzenleniyor. Tıp eğitimini de etkileyen sağlık ortamımız göz önüne alınarak koşulların ve olanakların dikkate alındığı, tıp eğitiminin değerlendirme ve önerilerini öne çıkaran bir yaklaşımla Buluşma gerçekleştirilecek.
Uzmanlık derneklerimizin özgün çalışmalarını, deneyimlerini paylaşabilecekleri oturumlar sizlerin katkı ve destekleri ile yapılandırılacak. (Bu konuda isteklerinizi [email protected] adresine ilebilirsiniz.)
Sevgili Dr. Füsun Sayek’in dediği gibi “Hiçbir buluşma katılımcıların heyecanı olmadan gerçekleşemez.”. Sizleri bu önemli konuda heyecanınızı deneyimlerimizi daha iyi bir sağlık ve hekimlik ortamı için paylaşmak üzere 21 Mart 2015'deki buluşmaya bekliyoruz.

Saygılarımızla.
Doç. Dr. Orhan Odabaşı
TTB-UDEK Genel Sekreteri


Not: Buluşma Programı en kısa süre içerisinde sizlere duyurulacaktır.