2. Palyatif Bakım Sempozyumu

9.09.2019

Değerli Palyatif Bakım Profesyonelleri,

İkincisini düzenlediğimiz ve geleneksel hale getirmeye çalıştığımız Palyatif Bakım Sempozyumu 20-21 Eylül 2019 tarihinde, Wyndam-Özdilek Otel İZMİR'de yapılacaktır. Hedefimiz her yıl farklı bir konuyu detaylı ele almak olduğundan bu sene "Onkolojide Palyatif Bakım"ı seçtik.

Yönetim Kurulu ve Düzenleme Kurulu olarak amacımız, palyatif bakım alanında çalışan siz değerli sağlık profesyonellerinin konu üzerinde son gelişmeleri, ortak sorunları ve çözüm arayışlarını paylaşarak güzel bilgi ve anılarla dönmelerini sağlamaktır.

Küresel bir sorun olarak tüm dünyada ortaya çıkan ekonomik sorunlar zaman zaman eğitim toplantıları yapma konusunda bizleri zora soksa da, sizlerden gelen öneriler ve endüstrinin değerli paydaşlarının verdiği destekle yola çıktık ve en iyisini yapmayı planladık. Bu sempozyumun öznesi siz değerli katılımcılarsınız. Sözlü sunu oturumları, paneller, satellit toplantılar, kurslarla zenginleştirdiğimiz sempozyumumuz için güzel İzmir'in en güzel mevsimi sonbaharda sizleri aramızda görmek için davet ediyor, katılımınızı bekliyoruz.

Bilimsel Sekreterya

Doç. Dr. Gülçin ŞENEL (Sempozyum genel Sekreteri)
Dr. A.Y. Ankara Onkoloji Eğt. ve Arş. Hst. Palyatif Bakım Merkezi
+90 312 336 09 09- 5054
[email protected]

 

Organizasyon Sekreteryası

Plaza PCO (Professional Congress Organizer)
Nur Okuroğlu
İbrahim Yazıcı Plaza 1, No:22 Niltim, Üçevler - Bursa
+90 224 441 27 27
[email protected]