Erasmus+ Programı Ücretsiz Bilgilendirme Toplantısı

14.11.2014

Türkiye Ulusal Ajansı tarafından 2014-2020 yılları arasında yürütülecek olan Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları, Erasmus+ adı altında toplanmıştır. Erasmus+ döneminde Türkiye Ulusal Ajansı özellikle dezavantajlı kesimlere daha fazla ulaşarak, yararlanıcı kitlesini bu bakımdan da genişletmeyi amaçlamaktadır.

Bu doğrultuda, Erasmus+ Programına ilişkin başvuru ve uygulama prosedürleri hakkında güncel bilgilerin paylaşılması ve programın sunduğu imkânlardan ilgili kişi ve kurumların haberdar olması amacıyla ilimizde 02/12/2014 tarihinde bir bilgilendirme toplantısı yapılacaktır.

Proje yapma ve projede bulunmak için istekli olan başvurular arasından sınırlı sayıda katılımcı seçilecektir. Söz konusu toplantıya aşağıda çerçevesi çizilen hedef kitlenin katılımı önem arz etmektedir;

  1. Tercihen daha önce Ulusal Ajansı Tarafından yürütülen programlardan yararlanmamış,
  2. Dezavantajlı bölgelerde ve/veya ilçe/kasaba/belde/köylerde çalışan/yaşayan,
  3. Kamu kurum ve kuruluşlarının (Bakanlık İl müdürlükleri, belediyeler, eğitim kurumu personeli ile kütüphane, cezaevi müze personeli vb.)yanı sıra STK temsilcilerine
  4. Türkiye Ulusal Ajansı Programları kapsamında faaliyetlere katılmak isteyen fakat bu konuda yeterli bilgisi olmayan kişilere öncelik verilmesinin uygun olacağı düşünülmektedir.

Söz konusu toplantıya, derneğinizden katılmak isteyen ve yukarıda belirtilen özellikte olan personel var ise aşağıdaki tabloda yer alan bilgileriyle beraber başvurusunu 20 Kasım 2014 gününe kadar [email protected] adresine gönderilmesi gerekmektedir.

Not: Eğitim ücretsizdir ancak diğer illerden de katılımcı olacağı için sınırlı sayıda kişi kabul edilecektir, dolayısı ile katılımcı olarak kabul edildiğiniz takdirde size haber verilecektir. Konuyla ilgili her türlü sorularınız için [email protected]  adresine e-posta atabilirsiniz.

Saygılarımızla.

 Ankara Valiliği AB ve Projeler Koordinasyon Merkezi