Türk Nöroloji Yeterlik Kurulu Eğitim Kurumları ve Programları Değerlendirme (Akreditasyon) Komisyonu, Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi, Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi ve Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne Akreditasyon Ziyareti gerçekleştirdi

13.09.2024
 
 
Türk Nöroloji Yeterlik Kurulu Eğitim Kurumları ve Programları Değerlendirme (Akreditasyon) Komisyonu, Eylül ayının ilk haftası sırasıyla Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi, Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi ve Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne Nöroloji Uzmanlık Eğitim Programı için akreditasyon ziyareti gerçekleştirdi. 
 
Türk Nöroloji Yeterlik Eğitim Kurumları ve Programları Değerlendirme (Akreditasyon) Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Filiz Koç’un gözlemci olduğu heyetimizde; Prof. Dr. Hadiye Şirin, Prof. Dr. Hakan Kaleağası, Prof. Dr. M. Ufuk Aluçlu, Prof. Dr. Işın Ünal Çevik, Prof. Dr. Betül Baykan, Prof. Dr. Dilek İnce Günal ve Prof. Dr. Erdem Yaka'nın  yanı sıra Nöroloji Araştırma Görevlisi temsilcileri Dr. Burcu Zeybek, Dr. Ömer Nakip ve Dr. Begüm Cevher Cemaloğlu hazır bulundu. Ziyaretlere ayrıca TTB temsilcileri de gözlemci olarak katıldı.
 
Kurumların akreditasyon değerlendirme süreci sonuçlanmıştır, akredite olan kurumların belgeleri Ulusal Nöroloji Kongresi'nde takdim edilecektir.
 
 
Türk Nöroloji Derneği