ACI KAYBIMIZ: PROF. DR. TURGUT ZİLELİ

24.03.2021

 

        Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Nöroloji Ana Bilim Dalı Emekli Öğretim Üyesi Değerli Hocamız Prof. Dr. Turgut Zileli vefat etmiştir.

Nöroloji Camiasının duayeni, hepimize hocalık yapmış Prof. Dr. Turgut Zileli'ye Allah'tan rahmet, ailesi, sevenleri ve tüm nöroloji

camiasına başsağlığı dileriz.

Prof. Dr. Turgut Zileli Hocamızın cenazesi 24 Mart 2021 Çarşamba günü Bilkent Doğramacızade Camii'nde kılınacak ikindi namazını takiben Cebeci Asri Mezarlığı'nda toprağa verilecektir. 

Hocamızı her zaman sevgi, saygı ve özlemle anacağız. 

Saygılarımızla,

Türk Nöroloji Derneği


                                                                                             

 

Ülkemizde Nörolojinin gelişimi ve tüm ülkeye dağılan nörologların yetişmesinde çok değerli katkı ve emeği olan hocamız Prof. Dr. Turgut ZİLELİ'yi 22/03/2021 tarihinde kaybetmiş bulunuyoruz. Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde başlayan akademik hayatını, 1997 yılından günümüze kadar Başkent Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde genç doktor ve uzmanların eğitiminin çok önemli olduğunu her zaman vurgulayarak özveri ile sürdüren değerli hocamızı daima saygıyla ve sevgiyle, onun yetiştirdiği doktorlar olarak gururla anacağız. Tüm Nöroloji topluluğunun başı sağ olsun. 
 
Başkent Üniversitesi Tıp Fakültesi Nöroloji Anabilim Dalı 

 

Prof. Dr. Turgut Zileli 27/10/1997 Antalya

Değerli Hocamız Yetiştirdiği Nörologlarla