TND Nöromusküler Hastalıklar Kongresi

8.11.2017

Değerli Meslektaşlarımız, 


Türk Nöroloji Derneği, Nöromusküler Hastalıklar Çalışma Grubu tarafından 15-17 Aralık 2017 tarihlerinde İzmir Çeşme’de  düzenlenecek olan “TND Nöromusküler Hastalıklar Kongresi”ne sizleri davet etmekten mutluluk duyuyoruz. 

Son yıllarda nöromusküler hastalıklar konusunda meydana gelen gelişmeler, özellikle yeni tedavi seçenekleri nöromusküler hastalıklara gönül vermiş meslektaşlarımız tarafından memnuniyetle karşılanmakta, alanımıza ilginin giderek artmasına neden olmaktadır. TND’nin desteği ile bugüne kadar nöromusküler hastalıklar alanında sınırlı konuda çeşitli toplantılar yapılmış olmasına karşın, hedefimiz nöromusküler hastalıkların tamamını kapsayan ve geleneksel hale getirmeyi hedeflediğimiz bir toplantıda bir araya gelmektir. Alanımıza sahip çıkmak, meslektaşlarımızın güncel ve doğru bilgiye ulaşmalarını sağlamak, nöromusküler alanındaki araştırmalarda katedilen en son gelişmeleri ve klinik alana yansımalarını birlikte değerlendirmek arzusundayız.

Kongremizde davetli konuşmacılar, sözel ve poster bildiriler, paneller olacaktır. Yine kongre sırasında TND tarafından önceki yıllarda hazırlanmış olan “Nöromusküler Hastalıklar Tanı Rehberi”nin güncellenmiş algoritmaları da tartışılacak ve katılımcılarımızın katkıları ile son haline getirilecektir. 

Başarılı ve verimli bir kongre geçirmek dileğiyle...

Prof. Dr. Sevim ERDEM ÖZDAMAR
Türk Nöroloji Derneği 
Nöromusküler Hastalıklar Çalışma Grubu  
Dönem Moderatörü

Bildiri son gönderim tarihi 8 Kasım 2017 tarihine kadar uzatılmıştır.

ORGANİZASYON SEKRETERYASI 


http://www.uneko24.org/iletisim_clip_image003.gif 

Adres
Telefon
Faks
: Podgoritsa Caddesi No: 1, 06610 Birlik-Çankaya  Ankara / TURKEY 
: 0 312 454 00 00 
: 0 312 454 00 01